mandag 30. september 2013

Oh monday morning

For et lys vi har om morgningene, klart, varmt og litt sexy. Får en følelse av at tiden står litt stille, selv om en gjør alt annet enn det!! Har et Harman Kardon anlegg med IPOD dokking dere ser på bildet som lager god stemning her i huset. Blir ofte fristet til å sette på litt Diane Krall før barna går på skolen, men da går tempo så kraftig ned at vi garantert kommer for sent heile gjengen.
 
Bildene i bakgrunnen er gamle familiebilder som jeg har fått forstørret og innrammet i IKEA rammer. Vi skal få flere slike bilder på veggene da det er super koselig å ha slike minner rundt seg.
 
 


Disse bildene er 30*30cm og passer perfekt inni IKEA rammene. Sikkert superfint med hvite rammer også, men jeg elsker kontraster og falt for denne løsningen. Og i disse dagene kan en få slike forstørrelser/oppblåsing av bilder for slikk og ikke noe. En perfekt personlig gave


lørdag 28. september 2013

Liten kokk i huset



Her skal det kokes og her skal det stekes. Lille frøken her hjemme på to år har rigget seg til på rommet sitt og er klar for kokkekamp (høres det ut som). Foreløpig er jeg ikke like flink med å slippe henne til på mitt egent kjøkken da "klare selv!!!!!"inngår i de fleste gjøremål. Men skal jeg en dag få oppleve at noen roper "mamma, middagen er klar" så må jeg vel bare slippe henne til.





Ikke noe er så koselig som å fikse og pynte på barnas rom. Og når de er to år, er alt bare så søtt og koselig at en lett kan ta litt av. Tror nok fort det kan bli mer av det mamma meg liker enn det hun ville ha valgt selv,-)


fredag 27. september 2013

Yam-yam-yam

Jeg elsker mitt lille kaffehjørne. Det er noe for enhver anledning, og en har alltid noe å kose seg med. Det tok noen år før jeg "lærte" å like kaffe. Men nå inngår også kaffekoppen i den daglige rutinen. Den siste trakteren fra Wilfa Black er bare helt fantastisk. Kaffen blir helt perfekt og kan tilpasses enhver gane.
 
 


 Det er flere ting som kommer med alderen tror jeg. Se på dette skybildet jeg tok i dag - Synes det er vakkert med vær. Og det er ikke mye som skal til for å reflektere over livet når en kan hvile blikket på dette flotte himmelbildet.
 
Men nå er det henting i barnehagen og deilig "chineese" take away som  står på to do listen
Herlig fredag:-)


torsdag 26. september 2013

Myke deilige..

PUTER!!
Skulle gjerne hatt noen ekstra meter med sofa, da det finnes så vanvittig mange fine puter å velge mellom. Men det er bare å innse at alt har en grense, og tror snart at jeg har nådd min i denne sofaen... for nå.
 
 
 Vi valgte oss en klassisk buet Howard sofa i en varm gråfarge slik at vi kan ha den leeenge. Er ikke så glad i bytte hoved møbler for ofte - og når vi først gjør det brukes det lang tid og vi flyr rundt som hodeløse fjærkre innom det som er av butikker. Men så blir vi stort sett fornøyd også.
 

 
 
Jeg elsker fargen på disse rosene, de er så utrolig delikate og  pynter opp et rom ene og alene. Friske blomster er blitt et must for meg. Og roser blir ofte bare vakrere ettersom de åpner seg. Men for all del, husk å snitte og ha de i kaldt vann. Da kan du nyte dem lenge
 

onsdag 25. september 2013

Bla bla blad..

 
 
Det kan fort bli mye blader og bøker når interiør galskapen tar overhånd, men det er så og si umulig å få seg til å kaste. Litt usikker på hvor en samler avslutter og en horder overtar.
 
 

Bruker sjeldent å kjøpe på markeder, men denne søte og med veldig kjent motivet "Kan du inte tala?" stod på et bord på Stavern torg under markedsdagene og ropte på meg. Det er faktisk ganske moro å gå rundt å snoke på antikkmesser og markeder, for finner du en godbit er det mest sannsynlig ikke så mange som har den - og blir derfor litt unik.
 
 
 

What does the bird say?


 



Fineste nøkkelring i verden. En liten hvit fugl som også fungerer som fløyte, bor i et lite hvitt hus som man henger på veggen der det måtte passe. Jeg elsker at alt har en fast plass og med denne slipper man å lete som gal etter nøklene når man kanskje også i tillegg har dårlig tid - det hender jo.



 
 
Fuglehuset med fugl kan kjøpes her på bloggen min for kr 129,-
 
 
 

tirsdag 24. september 2013

Mhmmmm

 
 
 
Ikke mye som skal til for å skape litt Luxus i hverdagen. En kopp te på morgningen med dagens nettaviser før resten av gjengen står opp er absolutt en av dem.
Denne teen er kjempegod alene og med en scones med kremost - ennå bedre. Jeg har troen på at en god og rolig start på dagen så langt det lar seg gjøre, setter en "stemning" for hvordan av resten av vil bli - Får en i alle fall håpe. Og setter man tillegg på denne herlige låten fra Maroon five er starten komplett - God tirsdag!!
 
 
 
 
 
 
 
 

mandag 23. september 2013

Bring it on!!!



Helt greit med høst etter en slik sommer. Lufta blir klarere, lyset blir skarpere og sansene skjerpet. Og endelig en god grunn til å tenne på alle de flotte lyktene man har rundt om i krokene. Disse flotte lyktene fant jeg på Bohus. Ikke mye som skal til for å skape god stemning i heimen. Nå er det meg, en stor latte og nye "Vakre hjem og interiør"