fredag 28. mars 2014

Jeg er heldig jeg..

Tenk å komme hjem etter en lang dag på jobben og det som møter en er et ryddig og rent hjem der det til og med er fyrt opp i huset og bordet er dekket på...Da blir man sååå glad. Og ennå mer glad blir man da en tenker på at dette er det husets ni og ellve åring som har all æren for. Mine to herlige gutter som gjør livet bedre. 

De hadde tent opp noen duftlys, men da måtte mor kommentere at det er litt skummelt:-(

Her er husets arbeidsstasjon som brukes flittig. Og med litt bilder av familie og venner blir det ennå bedre




Hva synes du mamma? Er det ikke bra? Jooo!! det er helt fantastisk. Det er i grunn bedre en noen julegave ever. Det faktum at de faktisk tok seg bry med ryddingen da de skjønte hvor mye det betydde for mor - I love them



Enkelt, men dekket bord klar for middag.




Og her er de "skyldige" - Beste guttene i verden

Herlig fredag kveld!!!




mandag 24. mars 2014


Fornøyd kunde:-)

Jo det er fantastisk gøy å se "sine" møbler vakkert plassert hos sine kunder. Og dette ble kjempefint:-) Hele stuen fikk et lite løft og det ble straks litt mer hyggelig å sitte rundt matbordet. Det kommer etterhvert en hjemmeside der alle møblene vises. 

Stolene er i allefall trukket i mørkegrått linstoff med nagler rundt hele og har sorte bein. Og kvaliteten er  meget bra. 

Har bare 6 stoler igjen, og innser nå at her må en bare bestille mer. 




Hele stolen i all sin prakt. I love it:-)




torsdag 20. mars 2014

Tory Burch, my new BFF;-)


Endelig dukket den opp. Denne fine clutchen fra Tory Burch blir min nye følgesvenn gjennom våren. Det er den perfekte "vesken" der man har plass til lommebok, mobil, nøkker og lippgloss. Og kan i tillegg putte oppe i en annen veske dersom man bruker det. Den er også super til å ha med seg på reise Bare å putte oppi pass, litt kontanter og et mini kart.



Clutchen kommer i mange farger, men jeg falt for den i navy. 


Herlig detaljer inni  - Uff nå må jeg se å få gjort noe med innstillingene på kameraet mitt ser jeg. Lover bedring:-)






 Nå er det sent og jeg skal snart krype til sengs. Men først blir det litt Corn flakes (også godt på kvelden), og i følge mine barn er det intet som slår porsjonspakkningene.

Natti -natt






onsdag 19. mars 2014

Nam-nam Lorina



Etter at snøen lavet ned her i dag tidlig(grøss) kom behovet for vår og sommer for alvor. Og Lorina pink limonade er en god start i allefall. Nå er det bare snakk om kort tid en kan benke seg under parasollen en varm sommerdag og bare nyte flaske etter flaske sammen med gode venner:-)

Denne limonaden er også super god å bruke til punch sammen med litt alkohol og jordbær. Hmm..




Hadde en rosebukett med bare noen få overlevende..De fikk en kortere stilk og en ny tjangs oppe i en liten vase. 



Har hatt dette bladet over en uke uten å hatt tid til å bla i det, men nå skal det bli tid til det også. Noen ganger må en nesten bare ta seg tid. Maison er stadig en favoritt når en snakker om interiør magasiner



"Mamma kan jeg ha på meg dette i barnehagen i morgen??" Lille M elsker å pynte seg og tømmer skuffer og skap på jakt etter alle mulige kombinasjoner. Tenker at hun har akkurat fyllt 3 år, så vi skal vel igjennom noen år til med "karneval"

Ikke noe er som å leve som en prinsesse


tirsdag 18. mars 2014

Kveldskos:-)


Det er noe med å komme hjem etter en laaaang dag, spise middag for så bare legge seg i sofaen og bare nyte av kvelden med familien.  Og da er det også et must med masse deilige puter, og siste putemedlem hos oss er denne fine hvite puten med orientalsk mønster i sand. Jeg rasket den med når jeg var innom 
Kid Interiør. Jeg har jo som tidligere nevt putedilla, og tror ikke det kommer til å gå over på en stund:-)




Puten trenger en omgang med strykejernet ser jeg :S

 

Kvelden er ung, og jeg har mange planer for kvelden. Men først blir det en kopp sort kaffe og en liten godbit til mor. 

God kveld fra meg til deg:-)



mandag 17. mars 2014

Oh ja da:-)





Jeg lider av"snill pike"syndrom til tider, og passer derfor på å premiere henne innimellom (hi-hi). Og nå ble det endelig en råd med klokken jeg har hatt sååå lyst på. Denne fine klokken fra Alexander har jeg siklet på en stund og synes den passer like godt til hverdag som til fest. Og på tross av lekkert design og bra kvalitet er prisen beskjeden på ca 1000,-





Me like:-)


      
Måtte skifte ut husets eldste teppe nå da det i grunn var utslitt. Men fant et herlig teppe i ekte vevd hamp  som jeg har sett etter en stund. Ikea hadde et i sitt sortiment, men det gikk ut for kort tid siden, men i en krok på Skeidar fant jeg det. 
Liker tepper i rolige naturlige farger da det demper det øvrige interiøret. Pluss at en ikke blir avhengig av å ta opp fargene i det dersom man ønsker en rask forandring 



Nå har jeg tatt livet av så mange hortensiaer at jeg rett og slett måtte finne på noe nytt. Et lite grønt tree, så får vi se hvor lenge det har livets rett...

See yah!





søndag 16. mars 2014

Hverdagsgleder, jo det er fremdeles like viktig



Ja en kommer ofte tilbake på hva som er viktig her i livet, og det er nok like mange svar som det er spørsmål. Men jeg holder fremdeles en knapp på hverdagsgleder, da det er hverdagen som preger oss i det meste vi gjør. Og ofte kan det være i de små sakene vi finner trøst, kos og ro. Noe vi kanskje trenger mest etter dagens tøffe krav og forventninger. 
Men hos oss kan en bare konstatere at vi store som små - har det godt og koser oss med det vi har:-)

Her er lille M fullt opptatt med å sørge for at dukken hennes Ragna blir pakket godt inn før hun skal være med på tur i dukkevognen. Jeg tilbyr henne litt hjelp da hun strever litt, men får klar beskjed om at det er hun som mamma som må gjøre jobben:-)

De søte klærne hun har på fra "Name it" kom fra tante og onkel og er blitt en favoritt. Buksene er super deilig med bred strikk i livet og posete ben. Over har hun en faktisk en body, noe som er litt uvanlig i str 110, men den er super myk og behagelig da den ikke hele tiden glir opp.




"Ja da mamma, jeg kan se på kameraet"


Har fått nytt brett fra Pimpernell, Blue italien som jeg kjøpte på Annekset i Stavern for den nette sum av 259,- Blåfargen er super fresh og passer til det meste. Jeg har tyvstartet på påsken og tatt med noen påskeliljer hjem. Og sammen med brettet ble de bare ennå finere. 

Sees i morgen. Natti natt