Det er godt å være tilbake og jeg har såååå mye
fint på vei inn av møbler som jeg skal selge ut på min lille nettbutikk -
Bilder kommer I promise. I mellomtiden har min lille M laget seg sin egen lille
butikk der hun har pyntet så fint. Hun har satt en rosa IKEA eske i døren som disk,
og satt frem det lille kasseapparatet sitt som er full med lekepenger.
Pappa her i huset bestiller kake. Maxine: "Mamma, vi har jo ingen kake!! Det må vi
jo ha!! Du må bake mamma"
Så her var det bare å "rulle opp ermene"
å sette i gang.
Det ble en sjokolade-ostekake med pepperkake bunn.
Nammis.
Som pynt brukte jeg sjokolader fra en
sjokoladekalender (som nesten blir kastet etter deg for tiden). Motiver
som tog, snømann og hus fungerer godt her i vinterland Norge selv om det
ikke er jul
Ser at jeg ikke er den fødte konditoren, men
smaken er det intet å si på mener jeg selv:-)
Senere
ble det deilige kylling-muffens. De er helt supre å legge i lunsjboksen eller
ta med som turmat. Jeg droppet chilien denne gangen da jeg serverte dem
til mine barn.
Oppskrift følger under
Oppskrift:
1 Gul løk
1/2 finhakket Rød chilli
1 ts Paprika pulver
1-2 Kylling fileer
1/2 Sitron
2 Egg
5 dl Hvetemel
1 ts Bakepulver
2 1/2 dl Yougert naturell
Salt/Pepper
Fres finhakket løk, chilli og finstrimlet kylling filee og smaksett med paprikapulver og salt/pepper. dra stekepannen fra plata for a svalne. Bland så mel og bakepulver i en bakebolle, og visp opp egg i en separat bolle. Tilsett sitronsaften fra en halv sitron og yougerten i melblandingen. Bland så inn eggene og kyllingen. ikke rør for mye, det skal være en litt klumpete røre. Fordel røren så i 10-12 muffinsformer.
Stekes så på midterste rille i ovnen på ca 200 grader i ca 20 min. Ta så ut og la de svalne på ei rist.
Anbefaler å strø på litt parmesan eller kanskje litt Jalsberg før steking.
Ha en strålende fredag - mes amies
Mmmm, de muffinsene så gode ut!
SvarSlett*sulten*
Takk for oppskrift!
Ønsker deg en NydeligFlott helg!
Klem fra Julie :-)